Deze geroosterde aardappelen in Midden-Oosterse stijl worden gemengd met olijfolie en een unieke speciale kruidenmix gemaakt met komijn, koriander, chilivlokken, tijm, nigella en sumak. Deze unieke melange is een welkome afwisseling van de gebruikelijke aardappelen uit de oven. Een garnering van vers gehakte koriander of peterselie geeft nog meer kleur en maakt de smaak helderder. Soms vind ik het leuk om een scheutje citroensap toe te voegen, maar dit is volledig optioneel. Deze aardappelen vormden een perfect veganistisch of vegetarisch bijgerecht om naast je gegrilde groenten of je favoriete eiwit naar keuze te serveren. Of ga je gang en geniet ervan zoals ik dat graag doe, samen met een simpele groene salade of een gemasseerde boerenkoolsalade. Wat voor soort aardappelen zijn het beste om in de oven te braden?Je kunt alle soorten aardappelen gebruiken om te braden. Ze smaken allemaal heerlijk. Wasachtige of meestal vastkokende aardappelen zijn het beste. Linda, Belana en Frieslander… Er zijn zoveel verschillende soorten, maar dit zijn er drie die ik vaak in mijn keuken gebruik. En als je niet van plan bent de aardappel te schillen, dan wil je zeker aardappelen met een dunne schil. Als je iets anders wilt proberen dan je gewone geroosterde aardappelen, probeer dan zeker dit eenvoudige recept in Midden-Oosterse stijl eens! ReceptEen eenvoudig recept voor in de oven geroosterde aardappelen met een mix van kruiden uit het Midden-Oosten. Een smakelijk bijgerecht dat van nature veganistisch en glutenvrij is. Ingrediënten Voor de gebakken aardappelen:
Voor de kruidenmix:
Serveren:
Methode
Opmerking:U kunt deze vastkokende aardappelen bij Aardappelshop online bestellen, aangezien zij deze producten rechtstreeks van de boeren leveren zodat de versheid van de producten gegarandeerd is. |